ЛИДЛ Царево брошури и промоции

Виж офертите и спести с ЛИДЛ

топ магазин
Общ Рейтинг: 3.9 / от 1294 гласа

Изкусителни шедьовъра в италиански стил в ЛИДЛ с валидност до 15.10.2023

09.10 - 15.10 ЛИДЛ
09.10 - 15.10 ЛИДЛ

Есента е тук с предложения в ЛИДЛ с валидност до 08.10.2023

02.10 - 08.10 ЛИДЛ
02.10 - 08.10 ЛИДЛ
02.10 - 08.10 ЛИДЛ
02.10 - 08.10 ЛИДЛ
02.10 - 08.10 ЛИДЛ

Брошури от любимите ти магазини

Промоции в други градове

ЛИДЛ обща информация

ЛИДЛ в Царево информацияИстория на веригата Lidl 

 

Lidl е една от най-известните и предпочитани от потребителите вериги магазини у нас, но същата е тенденцията и в останалите европейски страни. В държави, като Франция, Унгария и др., тя е водеща на пазара на стоки на дребно. Голямата й популярност се реализира в откриването на над 10 500 магазина Lidl, а нейната брошура е една от най-четените и търсени рекламни материали, разпространявани от търговски обекти.

 

История на Lidl Царево

 

За жителите на Царево откриването на Лидл в града донесе много радост на местното население не само заради достъпа до качествени вносни и родни стоки на по-евтини цени, но и заради отговорната политика на веригата да инвестира в паркове, детски площадки и улици, за да подобри общата инфраструктура.

Ето защо започването на проекта по изграждането на Lidl Царево беше отбелязано със специална церемония, а първата копка направи кметът на Царево, инж. Лапчев. Търговският обект беше готов и официално открит за клиенти на 1 юли 2019 г. Той предоставя на потребителите модерно оборудване, просторни коридори, пригледно подреждане на стоките по категории – предимства, залегнали в новата концепция на веригата.

Откриването му даде възможност на 20 души за постоянна заетост, а през летния сезон броят на свободните работни места ще се покачва на 35. Магазинът издава ежеседмично Lidl брошура, която описва наличността и текущите цени и оферти.

 

 

Какво се продава в Lidl Царево?

 

Lidl Царево предлага на жителите и гостите на черноморското градче голямо разнообразие от качествени стоки, като някои от категориите включват хранителни стоки, битови потреби, дрехи, играчки и храни за най-малките, био продукти, стоки и храни за домашните любимци, канцеларски материали, уреди и инструменти за майсторите и любителите-градинари и много други.

 

Изгодните Lidl промоции дават възможност на всички да си закупят тези качествени стоки с голямо намаление, така че не пропускайте да проверявате редовно тяхната брошура.

 

Lidl Царево

Адрес: 8260 Център, Царево

Телефон: 0800 14 141
Работно време: всеки ден: 7:00 – 22:00 ч

 

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах