Всички магазини Cash Credit България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Cash Credit магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


Кеш Кредит е финтех компания, която предлага улеснено кредитиране за суми от 100 до 4000 лв.  /разгледайте продуктите ТУК/
Услугата е достъпна само срещу лична карта. Одобрение до 6 минути, като клиентите могат да избират най-удобния за тях начин на кандидатстване онлайн, Viber, FB или офис на Кеш Кредит.
Иновативният модел на работа отличава Кеш Кредит от другите компании на пазара. Съвременният скоринг и изцяло автоматизираният процес на одобрение дават възможност на компанията светкавично бързо да прецени кандидатстващия за кредит и да отпусне поисканата сума в рамките само на 6 минути. Това е най-бързото одобрение, предлагано в момента на пазара на кредити в България потвърдено и от независимо проучване.
Кеш Кредит отделя специално внимание на коректността в отношенията с клиентите си. Стриктно съблюдава условията, при които отпуска кредити. Благодарение на екипа от експерти и отличното оборудване на офисите на Кеш Кредит, клиентите се наслаждават на най-висок клас обслужване. Компанията има повече от 70 офиса в цялата страна, които са на централни, комуникативни и достъпни локации.
С Кеш Кредит винаги има нещо и за теб!  Всеки клиент ползвал услугата става част от програмата Кеш Клуб и пръв получава достъп до най-новите предложения и промоционални кампании. С всяка вноска по кредита си трупа точки, които разменя за подаръци от каталог. Можете да разгледате новите ни предложения ТУК.
За своята лоялност клиентите ползват по-евтин продукт и възможност да получат цялата сума по кредита като подарък.
Желанието на Кеш Кредит е да превърне офисите си в малки финансови центрове предоставяйки на своите клиенти набор от финансови услуги. Освен кредитиране, компанията предлага и „Паричен трансфер“. Всеки може да преведе пари на близките си срещу лична карта. Превода се случва моментално, като получателят взема сумата от който и да е офис на Кеш Кредит. Услугата паричен трансфер се предлага на изключително конкурентна цена. Разгледайте условията ТУК
В брошурите на Кеш Кредит можете да намерите актуални предложения, отстъпки и подробности за лоялната ни програма.

Категории
 
•        Кредитиране
•        Моментални парични преводи

Продукти
 
•        Кредитна линия - суми от 200 до 4000лв до 2 години, с равни месечни вноски на погасяване.
•        Кеш на Ден - от 100 до 600 лева в рамките на 30 дни
•        Моментални парични преводи до 2000 лева

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах