Всички магазини ЦБА Коме България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички ЦБА Коме магазини в страната
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


„ЦБА България” е дружество, което е основано през 2003 г. В него са включени 25 търговски вериги, които притежават повече от 85 обекта в цялата страна. Веригата е изградена от 8 регионални центрове – София, Бургас, Плевен, Монтана, Велико Търново, Шумен, Стара Загора, и Благоевград. Магазини с името „ЦБА” са разположени в над 40 града, а броят им надхвърля 130.

Най-новият търговски обект от веригата, отваря врати на 28.09.2014 г., в гр. Сливница и е част от Регионален център София.

За кратък период, супермаркети „ЦБА” се превръщат в предпочитани магазини за търговия на дребно, които предлагат проверени и висококачествени стоки, бързо обслужване и удобна локация.

Покажи повече информация...