Всички магазини ЦБА Коме България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички ЦБА Коме магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


Търговска верига „Коме” е изцяло българска фирма, основана през 1990 г., а през 1991 г. открива първия си обект, който до ден днешен се намира на адрес гр. София, ул. „Георги Измирлиев“, до бл. 236 . Това поставя началото на стабилно развитие, като днес веригата управлява 31 обекта на територията на гр. София, гр. Банкя, гр. Костинброд, с. Лозен, с. Казичене, гр. Своге, гр. Перник, гр. Дупница, гр. Елин Пелин, гара Елин Пелин, гр. Ихтиман и гр.Сливница.

Отговорността ни към клиента

Нашата мисия е да предложим на клиента разнообразни продукти на достъпни цени, като същевременно се стараем да му осигурим приятно изживяване в магазина. При нас ще намерите богат асортимент от световни и български марки, познати на всички потребители. Добре заредените стелажи с прясна стока и подредеността на магазините улеснява всички клиенти и прави тяхното пазаруване бързо и приятно. Супермаркетите разполагат с удобни локации и винаги са близо до вас, за да задоволят нуждите и потребностите Ви.

А за да спестявате още повече, ние издаваме и клиентски карти, с които лоялните клиенти получават допълнителна отстъпка. За всички актуални намаления и промоции можете да разгледате брошурата.

Целта ни е да бъдем полезни на клиента. Всичко, което правим, е концентрирано върху него и за него.

Винаги сме отворени за комуникация – искаме да чуем Вашето мнение и да се вслушаме в него – клиентът винаги вижда нещата от правилната гледна точка.

Отнасяме се с честност и добросъвестност към нуждите на клиента – вярваме, че той е нашият истинският коректив.

Поставяме си цели, които да отговарят на нуждите и желанията на клиента, и работим за постигането на тези цели.

Нашите магазини са отворени за Вас!

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах