Всички магазини Чечосан България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Чечосан магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

Чечосан магазини и в други градове

i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


„Чечосан” е верига магазини, ориентирани към търговията със строителни материали. Първият магазин „Чечосан” е открит през 1999 г. в гр. Смолян, като в момента веригата е една от водещите в Смолянска област. „Чечосан” може да откриете и в гр. Рудозем, Мадан и Девин. Освен че магазинът е един от най-големите работодатели в района, „Чечосан” е и един от най-големите дистрибутори в цялата област.

„Чечосан” привлича своите клиенти с високо качество на стоките и професионално обслужване, както и конкурентни цени, възможност за разсрочено плащане и кратки срокове за доставка.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах