Всички магазини КООП България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички КООП магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

КООП магазини и в други градове

i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


Супермаркет КООП в квартал Красна поляна отвори врати през 2011 г. Той е част от търговска верига КООП, която до момента обединява над 850 магазина в цялата страна. Отличителна характеристика на магазините КООП е големият брой стоки със собствена марка, които са произведени специално за търговската верига и са гаранция за добро качество на достъпна цена. В магазините от веригата КООП се предлага богат асортимент от стоки, произведени от европейски кооперативни организации.

Станете част от хилядите клиенти на търговска верига КООП и се възползвайте от уникалните предложения, подбрани специално за Вас.

Програмата за лоялни клиенти – Вашата възможност да печелите с всяка покупка!

Магазинът предлага атрактивна програма за лоялни клиенти и е партньор на Централна кооперативна банка по други две програми „ЦКБ Бонус“ и „ЦКБ Клуб“.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах