Всички магазини dm България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички dm магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

dm магазини и в други градове

i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


DM е международна верига дрогерии, основана в Германия. През 1973 г. е открит първият филиал от Гьотц Вернер, който развива и една от първите цялостни концепции за дрогериен магазин.

През годините DM се разраства и развива, и днес разполага с повече от 2900 филиала в 12 страни, като осигурява работа на близо 50 хил. човека.

На българския пазар DM присъства от 2008 г., като днес са разкрити повече от 45 филиала в цялата страна. Обикновено DM е разположен в големи търговски центрове, което го превръща в предпочитан търговски обект за козметика и битова химия.

Концепциятa на DM следва мотото „Тук съм човек, тук пазарувам!”, което се отразява във високото качество и разнообразие на стоките, достъпните цени и приятелско отношение.

 

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах