Всички магазини ДОМКО България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички ДОМКО магазини в страната
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


„Домко” ООД е основана през 1999 г. като търговско дружество. Фирмата е специализирана в търговия и внос на стенни и подови покрития, и продукти за декорация. През периода на своята дейност, компанията се развива и разраства, като отваря верига магазини. Централният офис и складова база на „Домко” се намира в гр. София. В столицата са разположени 4 магазина, в гр. Пловдив – 2, а в градовете Варна, Бургас, Хасково и Враца има по един.

Компанията цели постоянно модернизиране и разширяване на предлагания асортимент, като по този начин да задоволи високите изисквания на клиентите. Всички продукти са с доказано качество от признати и доказани производители.

Покажи повече информация...

Популярни магазини от категория Мебели

Показани са 6 от 25 магазина