С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Всички магазини Елитис България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Елитис магазини в страната
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


Elitis е верига магазини за козметика. Първият магазин на Elitis е открит през 1995 г. в гр. Варна. Фирмата е ориентирана към търговията с козметика, парфюмерия, почистващи и перилни препарати. С годините Elitis се развива и разраства, като разкрива търговски обекти в градовете София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Велико Търново, Добрич, Варна и Шумен.

През 2009 г. Elitis отваря свой търговски център и централен офис, заемащи площ от 4 хил. кв. м. В него е обърнато внимание на всеки член на семейството – детски кът за децата и заведение за техните родители. С доброто обслужване, висококачествени продукти и компетентни консултанти Elitis се превръща във водеща компания в Североизточна България.

Покажи повече информация...
notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!