Всички магазини Еником М България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Еником М магазини в страната
Еником М
София
Брошура Еником М
Изберете вашето населено място »
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


Мебелна компания ЕНИКОМ-М е създадена през 2000 г.

Oсновен приоритет на фирмата е да създава уютхармония и красота на разумни цени, предлагайки всичко необходимо, за да бъдете "Добре дошли у дома". Еником-М предлага широка гама от продукти и асортимент, който непрекъснато се обновява. Всички мебели и аксесоари са с доказано качество и произход от водещи световни и български производители.

Компанията разполага с 3 магазина на територията на град София - Еником-М Надежда, Еником-М Дружба и Еником-М Люлин.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах