ЛИДЛ Гоце Делчев брошури и промоции

Виж офертите и спести с ЛИДЛ

топ магазин
Общ Рейтинг: 3.9 / от 1293 гласа

Повече биоразнообразие в ЛИДЛ с валидност до 01.10.2023

Брошури от любимите ти магазини

Промоции в други градове

ЛИДЛ обща информация

ЛИДЛ в Гоце Делчев информация

 

История на веригата Lidl България

 

Lidl е немска верига магазини, която у нас е известна с качествените си и достъпни стоки, както и с редовните специални оферти и намаления. Фирмата стъпва на българска територия в края на 2010 г., когато в един ден открива 14 магазина Lidl в различни градове на страната. Интересът към стоките на Lidl е толкова голям, че за краткото време от 9 години веригата Lidl в България се разраства на99 търговски обекта, а тяхната ежеседмична брошура е изключително търсена и разглеждана от потребителите. Всички стоки, предлагани в магазините Lidl, преминават през строг контрол на качеството, за да гарантират, че до клиентите достига само най-доброто.

 

История на Lidl Гоце Делчев

 

След като през ноември 2010 г. в България бяха открити първите 14 Lidl магазина, само четири месеца по-късно дойде нова вълна търговски обекти на веригата, като повечето от тях вече бяха съсредоточени в по-малките градчета на страната. Така на 17.02.2011 г. отваря врати Lidl Гоце Делчев, като в същия ден е открит пети Lidl в София, както и магазини Lidl в Перник и Разлог. Всички тези магазини отварят врати едновременно в 8:00 ч. сутринта, с което веригата в България се разраства на 17 действащи търговски обекта.

 

Компанията се старае всеки ден да оправдава доверието, гласувано от своите клиенти, като предоставя изключително разнообразен асортимент от стоки с доказано качество. Налични са и ежеседмични Lidl промоции, които са допълнителен стимул за клиентите на Lidl Гоце Делчев, каращ ги да предпочетат именно този магазин пред останалитетърговски обекти в града. 

 

Какво се продава в Lidl Гоце Делчев?

 

Lidl Гоце Делчев непрекъснато се грижи за качеството на асортимента си, като предлаганите стоки са съобразени с международно признати стандарти. Веригата работи само с утвърдени чуждестранни и български производители, за да достави разнообразието, което клиентите търсят. Lidl предлага и около 1800 продукта под собствена марка.

Категориите продукти в Лидл включват хранителни стоки, сред които са хлебни и сладкарски изделия, прясно приготвени от фурната на Лидл, млечни и месни продукти, колбаси и всякакви пакетирани и консервирани храни за всички сезони. Веригата предлага още и битови уреди, електрически инструменти и техника, дрехи и аксесоари за дома и офиса, стоки за най-малките, почистващи и хигиенни препарати. Всички намаления са описани в ежеседмичната Lidl брошура.Lidl Гоце Делчев

 

Адрес: ул. Панаирски ливади 2, 2900 Гоце Делчев

Телефон: 0800 14 141
Работно време: пон. – съб.: 8:00 – 21:00 ч, нед.: 8:00 – 20:00 ч

 

Lidl Враца

 

Адрес: ул. Стоян Ц. Даскалов 3, 3005 ж.к.Сениче, Враца

Телефон: 0800 14 141
Работно време: пон. – съб.: 8:00 – 21:00 ч, нед.: 8:00 – 20:00 чС цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах