С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Всички магазини GS Строймаркет България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички GS Строймаркет магазини в страната
GS Строймаркет
София
Брошура GS Строймаркет
Изберете вашето населено място »

GS Строймаркет магазини и в други градове

i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


GS Строймаркет е с повече от 20 години доказан опит в търговията на едро и дребно със строителни материали, мебелни материали, инструменти, консумативи и аксесоари.

В нашите магазини и складове ще намерите пълен асортимент от строителни материали за изграждането на нова сграда, всичко необходимо за ремонт, довършителни работи, сухо строителство, хидроизолация, топлоизолация, ламиниран паркет или просто освежаване на дома. Предлагаме и пълна гама продукти и консумативи за производството на мебели: плоскости, плотове, кантове, мебелен обков, мебелни механизки за вграждане и мн.др.

Към настоящия момент GS Строймаркет има собствени търговски и складови бази в градовете Варна, Добрич, Шумен, Каварна и София, които обслужват както строителни фирми и ремонтни бригади, така и индивидуални поръчки, а електронния ни магазин обслужва клиенти от цялата страна. Днес със своите строителни супермаркети Господинови Строймаркет се нарежда сред водещите строителни борси в България.

Покажи повече информация...
notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!