Всички магазини Handy България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Handy магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


Компанията преустанови дейността си през март 2018 година.

Handy е верига магазини, специализирани в търговията на телекомуникационна техника. Компанията е създадена през 2000 г. През годините се утвърждава като една от най-добре развитите търговски мрежи, ориентирани в продажбата на мобилна техника и комуникации, като представя най-модерните устройства на световноизвестни марки. В България магазините на Handy са повече от 140, а на териториите на Сърбия и Македония – надхвърлят 150.

Handy е основен партньор на M-tel – най-големият български мобилен оператор. Магазините работят и с EasyPay и CashCredit, което осигурява удобство при пазаруване.

Handy предлага най-новите технологии и устройства от световните лидери на пазара. В магазините работят повече от 800 квалифицирани и обучени консултанти, като по този начин се гарантира качественото и компетентно обслужване.

Покажи повече информация...

Популярни магазини от категория Телеком

Показани са 2 от 4 магазина