ЛИДЛ Харманли брошури и промоции

Виж офертите и спести с ЛИДЛ

топ магазин
Общ Рейтинг: 3.9 / от 1293 гласа

Повече биоразнообразие в ЛИДЛ с валидност до 01.10.2023

Брошури от любимите ти магазини

Промоции в други градове

ЛИДЛ обща информация

ЛИДЛ в Харманли информацияИстория на веригата Lidl България

 

Lidl е част от веригите супермаркети на германската компания Schwarz Group, която е собственик и на Kaufland. Благодарение на акцента върху качеството и достъпността на цените, веригата Lidl не само че става особено популярна у нас, но вече е номер едно на българския пазар. Lidl България стартира в края на 2010 г. и за по-малко от 10 години открива 99 магазина и 2 логистични центъра. Сред стратегиите на Lidl е издаването на ежеседмична рекламна брошура, която описва всички специални оферти и игри, които веригата провежда.

 

История на Lidl Харманли

 

Магазин Lidl в Харманли е отворен на 28 април 2011 г. заедно с още два нови обекта в страната – Раднево и Димитровград. Lidl Харманли е изграден на мястото на търговския обект от веригата "Плюс", който стана собственост на Lidl България в края на 2010 г.

След откриването на тези три нови търговски обекта, в страната вече оперират 27 магазина, разположени в 28 града. Целта на веригата е броят на магазините Lidl до края на 2011 г да станат 40, но в действителност веригата далеч надхвърля поставените цели и до края на годината открива 55 магазина в страната. Популярността й до голяма степен  се дължи на редовните Lidl промоции, които дават възможност на всички потребители да си закупят качествени немски стоки.

 

Какво се продава в Lidl Харманли?

 

Магазинът в Харманли е зареден с богат асортимент, характерен за всички магазини Лидл в България. Освен разнообразието от хранителни продукти, меса, млечни продукти, зеленчуци и плодове, хляб и тестени изделия, магазинът предоставя на майсторите възможността да си закупят качествени немски инструменти. Тук ще намерите и всякакви битови уреди, домашни потреби, канцеларски принадлежности, облекло и обувки. Секторите за перилни препарати, сапуни и хигиенни аксесоари са пълни с богат избор на марки. В ежеседмичната Lidl брошура ще намерите повече подробности за цените на стоките и допълнителните услуги, предлагани от веригата.Lidl Харманли

Адрес: ж.к. Тракия 12, Харманли

Телефон: 0800 14 141
Работно време: всеки ден: 8:00 – 21:30 ч

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах