Техномаркет Хасково брошури и промоции

Виж офертите и спести с Техномаркет

Общ Рейтинг: 4 / от 283 гласа

Брошура Техномаркет до 04.09.2019

Разгледай 16 страници с оферти

Този каталог е валиден още 14 дни, в него намерихме промоции за следните продукти:

Изтича след 14 дни

Брошури от любимите ти магазини

Продукти в Техномаркет

Промоции в други градове

Техномаркет обща информация

Техномаркет в Хасково информация

Огромно разнообразие от черна и бяла техника, както и стоки за дома, ще намерите в магазина на Technomarket в Хасково на ул. Съединение 77.
Предлаганите продукти са разпределени в много категории: Телевизори и аудио – телевизори, аксесоари, сателитни приемници, плеъри, аудио системи, авто и GPS, батерии и зарядни; Компютри и периферия – лаптопи, компютри, монитори, периферия, принтери и скенери, проектори, екрани, софтуер, калкулатори; Телефони и таблети – мобилни телефони, смарт часовници, таблети, e-book и други; Електроуреди – климатици, хладилници и фризери, сушилни, перални, миялни машини, готварски печки и други; Малки електроуреди – за кухнята, за тялото, за дома, продукти за бебе и други; Фото и видео – камери, рамки, памет, бинокли и други; Забавления – игри, конзоли и други.

Най-изгодните оферти и актуални предложения са поместени в брошурата на Техномаркет, а може да ги откриете и в онлайн магазина. Поръчката от него е бърза и лесна, като се предлага безплатна доставка за стоки над 50 лв. Имат и възможност да поръчате онлайн и да вземете закупената стока на място в удобен за вас магазин.

За по-голямо удобство на потребителите, Техномаркет предлага и стоки на изплащане, чрез кредитните си партньори: TBI Credit, БНП Париба Пърсънал файненс, UniCredit. Съществува и карта за лоялност, която позволява използването на отстъпки при натрупан оборот и определени условия.

Други магазини в региона има в Димитровград, Първомай, Свиленград, Кърджали.