Всички магазини Хлеб и сол България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Хлеб и сол магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


"Мисията на онлайн бакалия „Хлеб и Сол“ е да предлагаме разнообразие само от продукти, които бихме ползвали сами, на доказани партньори-доставчици (производители, вносители и дистрибутори) на пазара. Затова се наричаме бакалия, а не супермаркет. Уютно онлайн пространство, в което хората пазаруват с лекота, черпят кулинарни идеи и пестят време.

*Хлеб и Сол“ е част от bERS Logistics - българска група от компании, които имат вече над 16 години опит при предоставяне на складови, (международни и вътрешни) транспортни, логистични и микро-дистрибуционни услуги. Създаваме добавена стойност в полза на търговци на дребно (вериги магазини като Т-Маркет, Билла, Метро), производители и вносители (Olympus, Intersnack), дистрибутори (Амперел) и онлайн търговци в България и Северна Македония, работещи с бързооборотни стоки, потребителски продукти, архиви, техника, суровини и материали, фармацевтични продукти и медицински изделия.

В условията на извънредното положение много от клиентите ни, в частност търговци на хранителни стоки към хотели и ресторанти, са имали драстично намалени обеми на продажби. Това беше основният повод за създаване на нов канал за реализация на техните стоки, онлайн бакалия „Хлеб и Сол“."

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах