Всички магазини HOMEY България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички HOMEY магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


Магазини Homey предлагат цялостно решение за обзавеждане на дома, офиса и градината. Верига магазини Homey е част от търговска верига „Зора”, която е ориентирана към търговията с бяла, черна, IT и климатична техника, и офис оборудване.

Основната цел при създаването на Homey е да се улеснят клиентите, които могат да открият всичко за дома и цялостното му обзавеждане, под един покрив.

Магазини Homey може да намерите в гр. София, Стара Загора, Бургас, Варна, Търговище, като общият брой на търговските обекти е 7. Всички магазини Homey са разположени заедно с обекти на „Зора”. По този начин се следва и концепцията на веригата.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах