Всички обекти ИКЕА България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички ИКЕА обекти в страната
Брошура ИКЕА
ИКЕА
София
Брошура ИКЕА
Изберете вашето населено място »

ИКЕА обекти и в други градове

i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


ИКЕА е световен лидер в търговията с мебели и аксесоари за обзавеждане. Шведската верига стъпва на българския пазар през 2011 г., като бързо се превръща в един от най-посещаваните магазини за обзавеждане в страната.

ИКЕА е основана през 1943 г. от Ингвар Кампрад, като името на компанията е съкращение на имената му и двете села, в които е живял – Елмтарюд и Агунарюд. С предприемчивост, ясна концепция, достъпни цени и богат асортимент, ИКЕА се разраства и развива. Днес веригата разполага с повече от 330 магазина в над 40 страни по целия свят.

ИКЕА участва в различни проекти и стратегии за опазване на околната среда, като се стреми постоянно да интегрира нови технологии и иновации с тази цел. Всички постижения в областта на екологията са включени в т. нар. „Безкраен списък”.

 

Покажи повече информация...

Популярни магазини от категория Мебели

Показани са 6 от 9 магазина

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах