Всички магазини JYSK България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички JYSK магазини в страната
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


JYSK е международна верига магазини, специализирана в търговията на дребно със стоки за дома. JSKY е основана от Ларс Ларсен в Дания. Ларсен е родом от полуостров Ютландия, който е разделен между Дания и Германия. Първият магазин от веригата е открит през 1979 г. в гр. Орхус. През следващите няколко години компанията се разраства, като се отварят магазини из цяла Дания. През 1984 г. отваря врати първият търговски обект извън страната – в Германия.

Днес магазините JYSK са повече от 2100, като са разположени в 36 страни по целия свят – от Дания и Норвегия, Швейцария, Исландия, Канада, до Китай и Индонезия. В България магазини JYSK има в градовете Пловдив, Бургас, Велико Търново и два обекта в гр. София.

Интересен е произходът на името на компанията. „JYSK” е датска дума, която се използва за жителите от Ютландия, означаваща скромност, честност и последователност. Тези качества са високо ценени от основателя, като те се следват в изграждането на цялата търговска верига.

Покажи повече информация...

Популярни магазини от категория Мебели

Показани са 6 от 9 магазина

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах