Всички магазини КАМ Маркет България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички КАМ Маркет магазини в страната
КАМ Маркет
София
Брошура КАМ Маркет
Изберете вашето населено място »

КАМ Маркет магазини и в други градове

i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


"КАМ 2014" ЕООД е част от семейството на международната компания "Кам Фууд" – Македония, основана през 1999г. от Гоце Камчев и е лидер в търговията с бързооборотни стоки в страната си.

„КАМ Фууд“ има изградена филиална мрежа във формат хард дискаунт, представена е в Македония с над 70 филиала.

"КАМ 2014" ЕООД България оперира с 12 филиала в гр. София. Абицирани сме постоянно да развиваме нашата магазинна мрежа и планираме бърз темп на експанзия в следващите години.

Магазини КАМ са разположени в сърцето на големи жилищни райони в гр.София и разполагаме с богат асортимент от свежи и основни храни. Чрез нашите собствени марки – Bella farm, Vita, Lebon, Blue sea, Gusto Milord, Sanny Funtasy, Saluti, Fiesta, Alpiko, Камко, Oma, Amia – гарантираме високо качество на възможно най – добра цена.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах