Всички магазини KARE България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички KARE магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

KARE магазини и в други градове

i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


KARE е международна верига магазини, специализирана в търговията с мебели, осветление и аксесоари за дома. Началото на веригата е поставено през 1981 г., когато е открит първият магазин KARE в Мюнхен. Основатели на компанията са Юрген Райтер и Петър Шьонхофен, които и до днес са собственици и работят за развиването на KARE.

През годините компанията се разраства с бързи темпове, като в момента разполага с магазини по целия свят – само през 2013 г. са открити 13 нови магазина. На българския пазар KARE стъпва през 2012 г., когато започва да работи магазинът в гр. София. Разположен на Околовръстния път, KARE бързо се превръща в предпочитан магазин за обзавеждане.

Основната цел на KARE е да избяга от стереотипа, като предложи уникални продукти на достъпни цени. Тази мисия е подкрепена и от мотото на собствениците – „Повече вкус, отколкото пари!”.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах