ЛИДЛ Козлодуй брошури и промоции

Виж офертите и спести с ЛИДЛ

топ магазин
Общ Рейтинг: 3.9 / от 1293 гласа

Повече биоразнообразие в ЛИДЛ с валидност до 01.10.2023

Брошури от любимите ти магазини

Промоции в други градове

ЛИДЛ обща информация

ЛИДЛ в Козлодуй информация

 

История на веригата Lidl 

 

Lidl е верига магазини, покорила пазарите в Европа. От 2 години компанията се опитва да пробие и на американския пазар. На Стария континент тя е безспорен лидер в продажбата на хранителни и битови стоки на дребно, като ниските цени и високото качество я правят предпочитана от потребителите. Това доведе до откриването на над 10 500 магазина и около 150 складови бази в различни европейски страни. Веригата издава брошура, която запознава клиентите с предстоящата наличност и намаления. 

 

История на Lidl Козлодуй

 

Lidl Козлодуй е открит в деня на  националния празник на България - 3 март 2011 г. Ето защо по повод на тържественото откриване Лидл разпространи торбички с българския трикольор. Лентата беше прерязана от регионалния мениджър на Лидл, г-н Михайлов, както и от управителя на новооткрития магазин, г-жа Лазарова. Хипермаркетът беше осветен от отец Пламен чрез водосвет, а фурната, с която веригата се гордее, изкара топло изпечени хлебни изделия. Веригата заявява, че целта й е да бъде възможно най-близо до хората, които да получат лесен достъп до качествените вносни и родни продукти, предлагани на изгодни цени. За тази цел тя всяка седмица издава Lidlброшура, съдържаща информация за всички намаления.

 

Какво се продава в Lidl Козлодуй?

 

Всички продукти, продавани в Lidl Козлодуй, са гарантирано пресни и свежи, тъй като минават през стриктни проверки на качеството, срока на годност и трайността. Освен споменатите по-горе хлебни изделия от фурната на Лидл, тук ще откриете голямо разнообразие храни, включващи млечни и месни продукти, зеленчуци, плодове, сладкарски изделия, всякакви видове пакетирани и консервирани храни.

 

В Лидл от най-малък до най-голям ще намери стоки за себе си, тъй като останалите категории продукти включват игри, дрехи, козметика и стоки за най-малките, за юношите и за възрастните. В допълнение тук майсторите ще намерят необходимите инструменти и уреди за работата си, а домакините – битови продукти, техника, домакински уреди и почистващи препарати. Магазинът издава редовни Lidl промоции, с които радва потребителите.Lidl Козлодуй

Адрес: ул. Христо Ботев, 2А, 3320 Козлодуй

Телефон: 0800 14 141
Работно време: пон. – съб.: 8:00 – 21:00 ч, нед.: 9:00 – 20:00 ч

 

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах