ЛИДЛ Кърджали брошури и промоции

Виж офертите и спести с ЛИДЛ

топ магазин
Общ Рейтинг: 3.9 / от 1293 гласа

Повече биоразнообразие в ЛИДЛ с валидност до 01.10.2023

Брошури от любимите ти магазини

Промоции в други градове

ЛИДЛ обща информация

ЛИДЛ в Кърджали информация

 

История на Lidl България

 

Lidl започна своята дейност в България през 2010 г., когато в рамките на един ден открива 14 свои магазина в различни градове на България. За една година веригата нараства на 55 магазина и отваря стотици работни места. Популярността и доверието, с което се ползва, довежда до все по-голямото разрастване на Lidl и в по-малките градове и населени места. Към днешна дата в България са открити 99 Lidl магазина и се правят планове за откриването на още. Веригата издава и своя брошура, която показва на потребителите наличните продукти и предстоящите промоции.

 

История на Lidl Кърджали

 

Лидл Кърджали е открит още с първата вълна от стъпването на веригата на територията на страната. Магазинът е сред първите 14Lidl магазина, открити едновременно на 25 ноември 2010 г. Освен в Кърджали, веригата за евтини стоки на дребно разкри магазини в още 11 града в страната.

Лидл Кърджали отвори врати в 8 ч. сутринта след провеждането на тържествен водосвет от отец Боян Саръев, а заради големия интерес и нетърпение от страна на пазаруващите, се наложи и появата на полиция. Днес Лидл Кърджали продължава да е предпочитан пред останалите магазини в града предимно заради ежеседмичните Lidl промоции и качествените стоки, които се предлагат там.

 

Какво се продава в Lidl Кърджали?

 

Както във всички Lidl магазини в страната, Lidl Кърджали предлага богат асортимент от продукти с гарантирано качество. В него ще откриете хранителни продукти от всякакъв вид, стоки за бита, дрехи и спално бельо, препарати за почистване и пране, домакински уреди, инструменти и техника. Освен всичко това фурната на Лидл ще ви снабдява с винаги прясно изпечени хлебни изделия и сладкиши. В редовно издавана Lidl брошура ще намерите повече информация за цените на стоките, които ви интересуват.

 

Lidl Кърджали

Адрес: бул. "Беломорски" 72, 6600 Източна промишлена зона, Кърджали

Телефон: 0800 14 141
Работно време: пон. – съб.: 8:00 – 21:00 ч, нед.: 8:00 – 20:00 ч

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах