Всички магазини Life Супермаркети България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Life Супермаркети магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

Life Супермаркети магазини и в други градове

i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


През 1996 г. в гр. Плевен отваря врати малък магазин, в който се предлагат бързооборотни стоки. Началото на верига супермаркети Life е поставено през 2001 г., когато е открит първият магазин в гр. Плевен. През следващите години веригата се развива, като увеличава броя на търговските обекти и разширява предлагания асортимент от стоки. Така през 2009 г. в гр. Плевен е построен и 7-ят супермаркет Life. Днес жителите и гостите на града могат да избират от повече от 10 хил. артикула, а дневно се обслужват над 20 хил. клиента.

Целта на веригата е да продължи да бъде един от лидерите на регионалния пазар, като предоставя на своите клиенти качествени стоки и услуги на изгодни и достъпни цени.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах