Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Всички магазини М-тел България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички М-тел магазини в страната
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


M-tel е един от националните мобилни оператори в България. Компанията присъства на българския пазар от 1994 г. Мобилтел ЕАД, по-известен с търговското име M-tel, е собственост на австрийския телекомуникационен доставчик Telekom Austria. GSM мрежата на компанията е първата цифрова мобилна мрежа в страната. 

Освен значителните инвестиции в обучение и квалификация на персонала, M-tel е сериозно ангажирана в опазването на околната среда. Компанията подкрепя различни социални и културни проекти и участва в благотворителни кампании. Всяка година M-tel провежда дарителска кампания „Мтел еко гарант”, която финансира различни проекти, свързани с екологията. През 2014 г. вниманието е насочено към проекти в областите „Опазване, поддържане и възстановяване на местообитания или популации на видове“ и „Насърчаване и популяризиране на практики за биологично земеделие“.

M-tel е най-големият мобилен оператор в България.

Покажи повече информация...

Популярни магазини от категория Телеком

Показани са 2 от 3 магазина
notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!