Всички магазини Макао България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Макао магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

Макао магазини и в други градове

i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


„Макао” е верига супермаркети, която предлага богат асортимент от хранителни и нехранителни стоки. Веригата е собственост на фирма „МИ – 12” ООД, а първият магазин е открит през 1997 г. в гр. Варна. С времето веригата се развива и разраства, като отваря още два магазина в морската столица и един в гр. Каварна.

През 2007 г. е създадена и собствена търговска марка, която предлага основни стоки за домакинството. Година по-късно започва да функционира и цех за производство на месни полуфабрикати, и на кулинарна и сладкарска продукции.

Дейността на веригата се развива и със създаването  на Fast food Makao, където се предлага домашно приготвена храна.

Основната цел на „Макао” е да удовлетвори всички изисквания на клиентите – за високо качество на продуктите, професионално обслужване, достъпни цени.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах