Всички магазини Мал Мук България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Мал Мук магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


Строителен хипермаркет „Мал Мук” се намира в гр. Перник. Фирмата е основана през 1993 г. и за периода на своята дейност разкрива няколко търговски обекта. „Мал Мук” разполага с търговска и складова площ от 25 хил. кв. м и собствен транспорт. Фирмата има добре развита дистрибуторска мрежа, като работи с повече от 250 търговски дружества в цялата страна.

Основната цел на „Мал Мук” е да задоволи високите изисквания и търсене на клиентите, като им предлага качествени стоки, професионално обслужване и конкурентни цени. За добрата репутация на фирмата свидетелстват и многото награди, както и фактът, че „Мал Мук” е една от най-динамично развиващите се компании в гр. Перник.

Покажи повече информация...
notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!