Всички магазини Мал Мук България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Мал Мук магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


История
Вече 25г. името Мал-Мук е едно от водещите на пазара на строителни материали, консумативи и инструменти. В компанията ни работят над 150 служители. Имаме добре развита дистрибуторска мрежа в цялата страна, с повече от 250 партньора (търговски дружества), работим успешно с много строителни фирми.
Разполагаме със складова база и търговска площ 25 000 м2, а също и собствен транспорт.
Като вносител, фирмата може да предложи богатa гама от стоки за баня, интериор, градина, покрив и фасада.. Можем да предложим на клиентите ни готови решения и системи за всяка част от строителството и ремонта.
Продуктите предлагани от "МАЛ-МУК", отговарят напълно на съвременните норми и изисквания за качество.
Поддържаме над 35 000 артикула разделени в 12 категории: Баня; Вик и отопление; Бои и лакове; Подови и стенни покрития; Осветление,електроматериали и електроуреди; Строителни материали; Фасада и покрив; Стоки за бита; Машини и инструменти; Интериор и градина.


Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах