Всички магазини Мерканто България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Мерканто магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


„Мерканто” е търговска верига супермаркети, разположени на територията на гр. Сливен. Първият магазин „Мерканто” е открит през 1999 г., като за периода на своята дейност компанията се развива и разраства постоянно.

Основната цел на „Мерканто” е да предложи богат асортимент от хранителни и нехранителни стоки, професионално обслужване, високо качество на услугите. С удобната локация на търговските обекти, постоянната модернизация в оборудването и обслужването, „Мерканто” печели все повече клиенти. Следвайки своето мото – „Най-близо до теб”, „Мерканто” предлага всичко за бита на своя клиенти, на „една ръка разстояние”.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах