Всички магазини МЕТРО България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички МЕТРО магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


Първият Метро Кеш енд Кери отваря врати в Mülheim/Ruhr, Германия през 1964 г. Само двайсет години след откриването си, брандът вече функционира в повече от 100 магазина за търговия на едро в цяла Европа.

С отварянето на двата си магазина в София през 1999 г., Метро става първата верига магазини в България. Днес вече имат обекти в София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Велико Търново, Стара Загора и Благоевград. Метро Кеш енд Кери е международен лидер в търговията на едро. Под марките на Метро и Макро съществуват над 700 магазина в 29 страни от Европа, Азия и Африка.

Мотото на веригата магазини е „От професионалисти за професионалисти – това правим всеки ден!“

 

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах