Всички магазини Mömax България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Mömax магазини в страната
Mömax
София
Брошура Mömax
Изберете вашето населено място »
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


Верига магазини „Mömax” са ориентирани към продажбата на мебели и аксесоари за обзавеждане, като следва дисконтовата концепция. Първият магазин „Mömax” отваря врати през 2009 г. в гр. Стара Загора, като след това са открити магазини и в градовете София, Бургас и Варна.

Основната цел на „Mömax” е да развие търговската си мрежа, като осигури компетентно обслужване, качествен асортимент и ниски цени. В магазините може да видите разнообразие от мебели и интериорни предложения, без излишен блясък и лукс.

Покажи повече информация...

Популярни магазини от категория Мебели

Показани са 7 от 9 магазина

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах