Всички магазини My Market България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички My Market магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

My Market магазини и в други градове

i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


My Market е верига магазини, които са специализирани в търговията с бързооборотни стоки. My Market е резултат от общите усилия и дългогодишния опит на фирмите „СИМОНА-04” ООД и „ПРИТИ ПОЛИ” ЕООД, които се обединяват в дружеството „Май Маркет”.

Днес супермаркети My Market може да откриете в градовете Варна, Балчик, Белослав, Добрич, Провадия, Аксаково и село Езерово, като общият им брой е 23 търговски обекта. Фирмата развива и My Market Mini, в която са присъединени 15 по-малки магазина.

Освен с инвестициите в обучение и квалифициране на персонала, My Market се ангажира и с различни екологични и благотворителни инициативи. В магазините се използват бързоразградими торбички и са обособени места за предаване на излезли от употреба батерии.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах