Всички магазини Немски Център България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Немски Център магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


Верига магазини „Немски център” предлагат голямо разнообразие от стоки за бита. Първият магазин от веригата е открит през 2003 г. в гр. София. „Немски център” се разраства бързо, а днес вече разполага с 20 магазина в градовете София, Русе, Пловдив, Бургас, Добрич, Варна.

Основната цел на веригата е да предложи на българския купувач – високо качество, характерно за немските стоки, професионално обслужване и достъпни цени. Магазините се стремят да поддържат широка гама продукти, които да удовлетворят клиентите и да направят техния дом по-уютен и удобен.

За улеснение на клиентите, стоките могат да бъдат закупени и от онлайн магазин. В него ще откриете богатия асортимент на „Немски център”, директно от дома Ви.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах