Всички магазини Oplus България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Oplus магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


O Plus е компания, специализирана в онлайн търговията и доставки на канцеларски материали и офис консумативи. Компанията е създадена през 2010 г. и бързо се превръща в един от лидерите в областта на българския пазар. През 2012 г. O Plus започва собствен внос и работи с едни от утвърдените  производители на офис продукти и консумативи в Западна Европа.

Мисията на компанията е да предлага богат асортимент от стоки, които са с високо качество, като осигурява бърза доставка до всички точки на България. O Plus има за цел да предостави на клиентите си достъп до стоки на утвърдени световни производители, чрез което да се постигне максимална удовлетвореност на купувачите.

Покажи повече информация...

Популярни магазини от категория Компютри и аксесоари

Показани са 2 от 6 магазина

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах