Всички магазини Пацони България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Пацони магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


Първият магазин „Пациони” отваря врати през 1997 г. в гр. Русе. През годините „Пациони” се развива и разраства, а през 2010 г. се открива 16-ият магазин от веригата. Днес верига магазини „Пациони” разполага с 20 търговски обекта, които са разположени в различни части на гр. Русе, както и в Тутракан, Цар Калоян, Исперих, Кубрат, Попово, Бяла и други.

Магазините са предназначени както за хора, които искат да купят бързо ежедневни покупки, така и за хора, които искат да напазаруват в по-големи количества. Целта на веригата е да предлага пресни продукти на достъпни цени.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах