Всички магазини Paradise България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Paradise магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


Матраци Paradise се произвеждат от фирма „НЕКРАТО” ООД. Продуктите Paradise започват да се разпространяват на българския пазар през 2001 г. За кратък период от време, матраците се превръщат в предпочитан продукт за сън от българските клиенти. Фирмата има добре развита дистрибуторска мрежа в повече от 30 града в страната.

Основната цел на фирмата е да следва последните световни тенденции в производството, като по този начин да оправдае високите очаквания и изисквания на клиентите. Всички матраци са произведени от висококачествени и екологично чисти материали, с най-модерните машини от утвърдени световни марки. Матраци Paradise се използват в много домове и хотели, като осигуряват спокоен, здравословен сън и пълна релаксация, и напълно оправдават мотото на фирмата „Всяка нощ в рая!”.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах