Всички магазини PEPCO България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички PEPCO магазини в страната
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


Пазаруването в PEPCO магазините е винаги лесно. Ако не сте доволни от даден продукт, можете да го размените или да получите парите си обратно като част от нашата политика за възстановяване на сума.

В PEPCO винаги имате право да върнете поръчката си в рамките на 30 дни. Донесете касовата бележка и продукта в неговото оригиналното  състояние и етикет, заменете за друг артикул или получете обратно парите си.

*Моля, имайте предвид, че някои стоки за лична употреба, посочени по-долу, не могат да бъдат върнати.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах