Всички магазини Практикер България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Практикер магазини в страната
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


„Практикер” е верига хипермаркети ориентирани към строителството и ремонтирането. На българския пазар, веригата отваря първия си магазин през 2004 г., като през следващите няколко години броят им достига 14. Освен в гр. София, може да откриете магазини „Практикер” в гр. Пловдив, Варна, Велико Търново, Плевен, Стара Загора, Русе, Враца, Ямбол, Бургас, Добрич и Шумен. На разположение на клиентите е и онлайн магазин, от който може да закупите желаните от Вас продукти.

„Практикер” води началото си в Германия, като в момента на нейната територия са разположени повече от 250 магазина. „Практикер” има в още 8 европейски страни. През 2014 г. „Практикер” в България е закупена от българската компания „Видеолукс Холдинг”, който управлява и веригата за потребителска електроника и електроуреди „Технополис”.

От откриването на първия магазин в България, „Практикер” се превръща в един от предпочитаните строителни хипермаркети в страната. Веригата е и една от водещите в „Направи си сам” сектора в България.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах