Всички магазини PRAKTIS България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички PRAKTIS магазини в страната
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


След 16 години на пазара и 7 търговски обекта в страната ние от продължаваме своето устойчиво развитие благодарение на ценностите си, които вярваме, че ни правят най-подходящия избор. Екипът ни от доказани професионалисти наистина Ви чува и става част от мечите Ви с внимание към всеки детайл, независимо от мащаба на проекта. Смятаме целите си за постигнати ако Ви видим отново при нас готови да ни предизвикате.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах