С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Други колекции
с промоции от брошури
1/4

Първи учебен ден 

15 септември – първи учебен ден! Началото на учебната година! Всеки път този ден е свързан с много вълнения. Несъмнено, всеки човек помни първия си учебен ден като първокласник! Моментът е вълнуващ и за всички ученици, за които всяка нова учебна година крие много изненади, предизвикателства и нови емоции.
Всяко начало изисква да бъде специално и неповторимо, затова и учениците (най-вече тийнейджърите) не искат втора поредна година да използват същата раница, несесер, тетрадка. Нормално е, детето Ви расте и се променя!

Наясно сме, че за родителите всеки първи учебен ден е предизвикателство. Ако имате първокласник действате по дълъг списък – буквар, помагало, химикалки, моливи, несесер, бележник, учебници, тетрадки, пособия за училище и т.н. При по-големите не е по-лесно – ако имате тийнейджър търсите стилни раници Adidas, Nike, Puma, не става раницата да е с неизвестна марка. Дрехи, обувки, чанти за лаптоп... сякаш край няма!

Екипът ни е наясно с динамичното ежедневие на Вас - родителите, затова решихме да Ви улесним. Пазаруването за 15 септември може да бъде лесно, забавно и приятно! Подготвили сме Ви селекция с всички намаления, промоции и специални брошури на редица известни вериги.

Ето как с Метро, ЛИДЛ, Икеа, mymall.bg можете да поставите ново начало на една прекрасна учебна година!

Разгледайте тематична ни страница „Хайде на училище“, в която сме селектирали специалните намаления и голямо разнообразие от предложения на известни български и чуждестранни вериги.

Пожелаваме на Вас и Вашите деца едно неповторимо ново начало, много усмивки, забавления и естествено обучение на най-високо ниво!

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!