Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Други колекции
с промоции от брошури
1/3
Gifty.bg
9 дни

Кога е Свети Валентин? Празника се чества всяка година на 14-ти февруари и има богата история. Празнува се от дълбока древност, но датира като денят на влюбените едва от Средновековието, когато за пръв път се налага с традицията за размяна на подаръци и валентинки. Подаръци за влюбени двойки, почивки, храна и вино ще откриете на нашия уебсайт през февруари. Разгледайте най-страхотните оферти и се заредете с нови идеи за прекарване на празника.

Денят на Св. Валентин набира популярност в България през последните години въпреки утвърдения, български „ден на лозаря“ - Трифон Зарезан. В broshura.bg ще откриете страхотни предложения, които ще Ви помогнат да планирате своята почивка независимо кой от двата празника чествате.

Не забравяйте да се запишете за нашите имейли, ако желаете да получавате първи каталозите за Свети Валентин и други специални кампании, пълни с актуални предложения. Също така може да изтеглите и мобилното ни приложение за да имате достъп до всички промоции по всяко време. По този начин ще си гарантирате, че няма да пропуснете нито една възможност!

Идеи за подаръци

Разгледайте страхотните оферти и открийте идеи за подарък за мъж или жена. Направете жест на своята половинка или потенциален партньор за празника с подаръците за влюбени двойки, селектирани от Broshura.bg! Брандовете, които ще Ви дадат идеи за подарък са тук със старателно подбрани предложения, но не забравяйте да се възползвате от тях достатъчно рано! В случай, че Ви остане време от пазаруване, ще можете да планирате и как подаръка за 14-ти февруари - Седмицата на Любовта и Виното - да се впише в цялостната изненада, която подготвяте на любимия човек!

Храни и напитки

Какво по-романтично от това да останете вкъщи и да изненадате любимия човек с вечеря по случай празника на влюбените? Какво искате да включва Вашето меню? Какви рецепти за ястия ще използвате? Може би за десерт искате да изпечете торта? Или пък сладки? Разгледайте хранителните предложения за деня на влюбените от Broshura.bg! Открийте идеи за ястия и рецепти, с които да превърнете една тиха вечер вкъщи в истински романтичен разкош! Заведенията са пълни, а Вие просто искате да споделите бонбони, бисквитки и вино с любимия човек – вижте офертите предложени от нас!

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!