Всички магазини Про Маркет България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Про Маркет магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


„Про Маркет” е българска верига магазини, които предлагат разнообразие от продукти и стоки на конкурентни цени. Първият супермаркет от веригата отваря врати през 2004 г. в гр. София. До момента са разкрити повече от 20 супермаркета с името „Про Маркет”, на територията на столицата. За кратко време, „Про Маркет” се превръща в един от предпочитаните супермаркети за софиянци. Веригата се гордее с висококачествените свежи продукти на достъпни цени. Разположението на магазините, осигурява лесния достъп и качественото обслужване, от което всеки се нуждае в забързаното ежедневие.

Основните цели на „Про Маркет” са разрастване и развиване на търговската мрежа, внимателен подбор на стоки, като свежите и пресни продукти са от първостепенна важност. Доброто качество на хранителните стоки се гарантира от внедрената система за контрол НАССР.

„Про Маркет” са и социално и екологично ангажирани, чрез участието в различни благотворителни кампании, както и посредством предлагането на бързо разградими торбички.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах