Всички магазини Ремедиум България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Ремедиум магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!
i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


Първата аптека „Ремедиум” е открита през 1996 г. в гр. София. От тогава до сега са разкрити общо 7 аптеки, които предлагат богат асортимент от продукти и се посещават от хиляди клиенти. „Ремедиум” е пионер във фармацевтичната сфера в страната, с въвеждането на POS-терминал, продажбата на декоративна козметика. За първи път в България е внедрена система за охрана на стоките, чрез маркирането им. „Ремедиум” първи предлагат на клиентите стоки на свободен достъп.

Мотото на „Ремедиум” е „Аптеки със сърце”, което е неотлъчна част при обслужването, поверено на повече от 60 фармацевти, помощник-фармацевти и консултанти.

Клиентите на „Ремедиум” могат да разчитат на професионално обслужване, коректно и любезно отношение и широка гама стоки, които наброяват повече от 20 хил.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах