Всички магазини Рила България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Рила магазини в страната
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

Рила магазини и в други градове

i

Тази форма събира твоите имена, имейл, пол и град. Данните ще се използват, за да ти изпращаме регулярно персонализирани имейли с подбрани промоции. Можеш лесно да промениш или изтриеш предоставените от теб данни в настройките на профила ти. Данните ще бъдат използвани единствено и само за целите на предоставянето на качествена и персонализирана услуга. Данните могат да бъдат предоставени само на партньорски платформи, посредством които ние доставяме услугата.


Строителен хипермаркет „Рила” се намира в Южната индустриална зона на гр. Пловдив. Разположението на „Рила” осигурява лесен достъп и удобен паркинг. Хипермаркетът отваря врати през 2012 г. и за сравнително краткия си период на дейност, той се е превърнал в предпочитан строителен търговски обект в района. Той разполага с 15 хил. кв. м площ, от които 3000 кв. м са покрита търговска и складова площ. Други магазини от веригата са разположени в гр. Първомай и село Градина.

Богатият асортимент от стоки за строителството, ремонта и обзавеждането на дома и градината, както и достъпните цени привличат все повече клиенти. Хипермаркет „Рила” са се погрижили и за доброто настроение на своите потребители. В двора на магазина е изграден специален зоокът, който е своеобразна малка зоологическа градина. В него могат да се видят различни породи кучета, зайци, сърни, пернати като пауни, фазани, пъдпъдъци, пуйки, папагали и много други.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах