Аптеки Салвия брошури и промоции

Виж офертите и спести с Аптеки Салвия

Общ Рейтинг: 3 / от 2 гласа
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

Брошури от любимите ти магазини

Аптеки Салвия обща информация

Aптеки „Салвия“ осигурява висококачествени лекарствени продукти, хранителни добавки и козметични изделия, които да спомогнат за подобряване качеството на живот и социалното положение на пациентите в България.

Непрекъснатото търсене на най-оптималния толеранс между качеството и цената на предлаганите продукти на българския пазар, спомогнаха на нашите аптеки да затвърдят стабилното си присъствие във фармацевтичния пазар в градовете Велико Търново и Горна Оряховица.

След двадесет години, Аптеки Салвия са шест на брой. За предоставяне на качествено обслужване на нашите клиенти, се грижи колектив от над висококвалифицирани и мотивирани 65 служители. Натрупаният опит и личностните качества на екипа, гарантират сигурен и прозрачен начин на работа - високо ценен от клиентите на аптеки „Салвия‘‘.

Успехът ни е постигнат в резултат на инвестиции в изграждането на функционални аптеки, с гъвкава структура, с въвеждането на съвременни методи на управление и постоянното внедряване на модерни техноологии. Високата информираност и компетентност ни позволяват да създаваме успешни фармацевтични решения, както за нашите клиент, така и за бизнес партньорите ни.
В Аптеки „Салвия“ Ви предлагаме богато разнообразие от фармацевтични артикули, сред които портфолио от ексклузивни брандове, лекарствени продукти, санитарно-хигиенни материали, витамини, хранителни добавки, медицинска козметика.

Съзнаваме, че трябва непрекъснато да търсим нови възможности за по-добро, по-бързо и по-качествено обслужване на Вас - нашите клиенти, за да бъдем винаги вашият предпочитан партньор.
За две десетилетия аптеки Салвия се превърнахме в еталон на доверието, благодарение на нашата коректност, качество и достъпни цени.

Покажи повече информация...