Avon брошури и промоции

Виж офертите и спести с Avon

Общ Рейтинг: 4.1 / от 159 гласа
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

Брошури от любимите ти магазини

Avon обща информация

Avon е международна компания, специализирана в търговията с козметика и аксесоари. Козметичната компания е основана през 1886 г. от Дейвид Х. МакКонъл. Интересен е произходът на името на американската компания – Avon е името на реката, която преминава през родния град на Уилям Шекспир. По този начин МакКонъл показал любовта си към творчеството на Шекспир. Още от основаването си, Avon предизвиква голям интерес, като през 1902 г. вече има 10 хил. представители.

Компанията се основава на мрежовия маркетинг, а през 1944 г. въвежда нов елемент в директните продажби – Регионален мениджър. Той отговаря за постигането на определени цели в дадения район.

Avon е първата компания, която прекратява тестването на козметични продукти върху животни, а това се случва през 1989 г.

Avon започва дейността си на българския пазар през 1999 г. За кратко време се превръща в една от предпочитаните компании за козметика в България.

 

Avon предлага на своите клиенти изключително широка гама от продукти – декоративна козметика, грижа за косата и тялото, аксесоари и бижута, парфюмерия и детски продукти. Артикулите са тематично разделени – по предназначение, пол и възраст. По този начин компанията предлага възможност на всички клиенти да открият продукта за себе си. Всички стоки са с високо качество и 100%-на гаранция. Avon предлага връщане на продукт в срок от 3 месеца след фактурирането.

Avon е ангажирана с инициативи свързани с борбата срещу рака на гърдата, като предлага специални продукти и аксесоари. Компанията започва инициатива за опазване на околната среда, като се акцентира върху залесяването на планетата.

Освен по каталог, клиентите вече могат да закупуват желаните продукти и от интернет магазина на Avon. В него се предлагат всички артикули, а за да се финализира поръчката трябва да се посочи и представител, който да Ви достави поръчаните продукти.

 

Всеки месец Avon издава нов каталог, в който се представят както всички най-нови продукти, така и редовните. Голяма част от артикулите са на промоционални цени. По този начин може да закупите различни видове парфюми, декоративна и бяла козметика, аксесоари, на изгодни цени. Изборът на аромати е улеснен чрез ароматизираните зони на страниците, от които може да придобиете представа за продуктите. За да се запознаете с предложенията на Avon, разгледайте актуалния каталог на компанията в сайта Broshura.bg.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах