CarpetMax брошури и промоции

Виж офертите и спести с CarpetMax

Общ Рейтинг: 3.8 / от 8 гласа
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

Брошури от любимите ти магазини

CarpetMax обща информация

"“Картекс П” АД е основана през 1996 г. Компанията се фокусира върху внос и търговия с подови настилки. През 1999 г. компанията отваря първия си собствен магазин на Околовръстно шосе в столицата. Следва откриване на магазините в Пловдив, Варна и Бургас, бързото развитие на дейността довежда до създаването през 2001 г., на собствена търговска марка – CarpetMax. Картекс П АД е най-голямата специализирана компания за продажба на подови настилки в България.

Продуктовото портфолио включва: килими, балатум, паркет, ламинат, тапети, врати, както и множество допълнителни аксесоари. В търговската мрежа на марката CarpetMax клиентите получават професионален съвет, точно и коректно измерване, транспорт и отличен монтаж. Предлага се и следпродажбено обслужване, доставка, поддръжка и грижа за подовите настилки за оптимално и продължително време, почистване на килими, както и консултация за най-добрите материали за почистване на подови настилки. Системата за управление на Картекс П АД е сертифицирана по ISO/IEC 27001:2005 за продажби на едро и дребно, а монтаж на подови настилки се прави по ISO 9001:2008.

През септември 2011г. стартира онлайн магазинът на компанията – www.carpetmax.bg с максимално изчистен дизайн и клиентски ориентиран интерфейс. Онлайн магазинът бързо набира скорост и популярност, като реализира и все по-големи резултати. "

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах