Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover
App promo

CarpetMax брошури и промоции

Виж офертите и спести с CarpetMax

Общ Рейтинг: 4.6 / от 5 гласа
Брошури Продукти

Брошура CarpetMax до 16.05.2018

Валидност: от 16.04.2018 до 16.05.2018 Изтича след 25 дни Публикувана на: 17.04.2018

Разгледай 9 страници с оферти

Този каталог е валиден още 25 дни, в него намерихме промоции за следните продукти: Мокет , Перваз , Килим , Врата , Тапет , Ламинат , Балатум и други.
Виж повечеСкрий
Сподели
Сподели

Подобни брошури
За Дома и Градината

Още 8 промоционални брошури от За Дома и Градината

"“Картекс П” АД е основана през 1996 г. Компанията се фокусира върху внос и търговия с подови настилки. През 1999 г. компанията отваря първия си собствен магазин на Околовръстно шосе в столицата. Следва откриване на магазините в Пловдив, Варна и Бургас, бързото развитие на дейността довежда до създаването през 2001 г., на собствена търговска марка – CarpetMax. Картекс П АД е най-голямата специализирана компания за продажба на подови настилки в България.

Продуктовото портфолио включва: килими, балатум, паркет, ламинат, тапети, врати, както и множество допълнителни аксесоари. В търговската мрежа на марката CarpetMax клиентите получават професионален съвет, точно и коректно измерване, транспорт и отличен монтаж. Предлага се и следпродажбено обслужване, доставка, поддръжка и грижа за подовите настилки за оптимално и продължително време, почистване на килими, както и консултация за най-добрите материали за почистване на подови настилки. Системата за управление на Картекс П АД е сертифицирана по ISO/IEC 27001:2005 за продажби на едро и дребно, а монтаж на подови настилки се прави по ISO 9001:2008.

През септември 2011г. стартира онлайн магазинът на компанията – www.carpetmax.bg с максимално изчистен дизайн и клиентски ориентиран интерфейс. Онлайн магазинът бързо набира скорост и популярност, като реализира и все по-големи резултати. "

Покажи повече информация...

CarpetMax промоции по продукт

виж всички продукти
notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!