Como брошури и промоции

Виж офертите и спести с Como

Общ Рейтинг: 3 / от 45 гласа

Брошура Como до 21.04.2019

Валидност: от 29.03.2019 до 21.04.2019 Изтича утре! Публикувана на: 28.03.2019

Разгледай 12 страници с оферти

Този каталог е валиден още 1 дни, в него намерихме промоции за следните продукти: Матрак , Секция , Прибори за хранене , Тенджера , Фотьойл , Хавлиена кърпа , Чаша , Чиния , Капак , Спалня , Възглавница , Етажерка , Барбарон , Антре , Купа , Закачалка , Шкаф , Легло , Кухня , Диван и други.
Виж повечеСкрий
Разгледай брошурата

Подобни брошури

Мебели

Como промоции по продукт

COMO, един от общо четирите филиала на австрийската верига К. Лудвиг, е създаден през 2005 г. и е единственият от веригата в България. През годините се утвърдихме като една от най-разпознаваемите марки и магазини за качествени, модерни и функционални мебели и аксесоари за дома.

Асортиментът на СОМО се избира след строго съгласуване на българската страна с централата в Австрия. Политика на фирмата ни е тясната работа предимно с немски и австрийски известни производители на мебели. През 2010 г. разширихме диапазона на работата си с производители от Франция, Словения или Дания и други държави от ЕС.

В шоурума са представени всички помещения в дома: "Всекидневна", "Трапезария", "Спалня", студио "Матраци", "Детска стая" и "Kухня."

Освен изложеното в шоурума клиентите ни имат пълната свобода да направят индивидуални поръчки според продуктовите листи, предлагани от нашите производители.

Покажи повече информация...
notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!