Como брошури и промоции

Виж офертите и спести с Como

Общ Рейтинг: 3 / от 45 гласа

Брошура Como до 31.07.2019

Валидност: от 19.05.2019 до 31.07.2019 Изтича след 69 дни Публикувана на: 15.05.2019

Разгледай 16 страници с оферти

Този каталог е валиден още 69 дни, в него намерихме промоции за следните продукти: Секция , ТВ шкаф , Обзавеждане за спалня , Осветителни тела , Лампа , Комод , Спалня , Легло , Диван , Гардероб , Маса , Ъглова гарнитура , Лампион , Трапезен стол , Трапезна маса , Боксспринг легло и други.
Виж повечеСкрий
Разгледай брошурата

Como промоции по продукт

COMO, един от общо четирите филиала на австрийската верига К. Лудвиг, е създаден през 2005 г. и е единственият от веригата в България. През годините се утвърдихме като една от най-разпознаваемите марки и магазини за качествени, модерни и функционални мебели и аксесоари за дома.

Асортиментът на СОМО се избира след строго съгласуване на българската страна с централата в Австрия. Политика на фирмата ни е тясната работа предимно с немски и австрийски известни производители на мебели. През 2010 г. разширихме диапазона на работата си с производители от Франция, Словения или Дания и други държави от ЕС.

В шоурума са представени всички помещения в дома: "Всекидневна", "Трапезария", "Спалня", студио "Матраци", "Детска стая" и "Kухня."

Освен изложеното в шоурума клиентите ни имат пълната свобода да направят индивидуални поръчки според продуктовите листи, предлагани от нашите производители.

Покажи повече информация...
notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!