Como брошури и промоции

Виж офертите и спести с Como

Общ Рейтинг: 3 / от 45 гласа

Брошура Como до 30.11.2018

Валидност: от 02.11.2018 до 30.11.2018 Изтича след 10 дни Публикувана на: 29.10.2018

Разгледай 12 страници с оферти

Този каталог е валиден още 10 дни, в него намерихме промоции за следните продукти: Лампа , Кана , Секция , Портманто , Тенджера , Тиган , Пейка , Чаша , Осветителни тела , Чиния , Капак , Нож , Комод , Спалня , Огледало , Възглавница , Витрина , Етажерка , Бар комплект , Буркан и други.
Виж повечеСкрий
Разгледай брошурата

Подобни брошури

Мебели

Como промоции по продукт

COMO, един от общо четирите филиала на австрийската верига К. Лудвиг, е създаден през 2005 г. и е единственият от веригата в България. През годините се утвърдихме като една от най-разпознаваемите марки и магазини за качествени, модерни и функционални мебели и аксесоари за дома.

Асортиментът на СОМО се избира след строго съгласуване на българската страна с централата в Австрия. Политика на фирмата ни е тясната работа предимно с немски и австрийски известни производители на мебели. През 2010 г. разширихме диапазона на работата си с производители от Франция, Словения или Дания и други държави от ЕС.

В шоурума са представени всички помещения в дома: "Всекидневна", "Трапезария", "Спалня", студио "Матраци", "Детска стая" и "Kухня."

Освен изложеното в шоурума клиентите ни имат пълната свобода да направят индивидуални поръчки според продуктовите листи, предлагани от нашите производители.

Покажи повече информация...
notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!