Elekom брошури и промоции

Виж офертите и спести с Elekom

Общ Рейтинг: 3.6 / от 5 гласа
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

Брошури от любимите ти магазини

Elekom обща информация

Модерният дом, предпочита Елеком! 

Вече можем да го твърдим със сигурност защото, създадена специално за българският пазар, днес – петнайсет години по- късно уреди с марка Елеком, вече са утвърден артикул и в други страни.

Години наред, ние от Елеком проследявахме и се развивахме според стандартите и нормите на времето, за да можем да ви предложим функционални уреди, отговарящи на Вашето търсене като дизайн, цветова гама, ергономичност и функционалност.

Продуктите с марка Елеком са с гаранция за качество, сертифицирани за съответствие и безопасност, произведени в едни от най-големите заводи по света.

Като ви благодарим за доверието, се надяваме и за в бъдеще да можем да ви предложим все така модерни и функционални решения за дома, защото знаем, че добрите уреди не просто трябва да работят добре – тяхната основна цел е да ви освободят време, за любимите хора и приятни занимания.

Първото нещо на което трябва да отговаря един продукт, освен нуждите на потребителя, това са стандартите. Те гарантират безопасност при работа и дълъг живот на продукта.

Продуктите с марка Елеком са с гарантирано качество, отговарят на всички задължителни стандарти, и притежават декларация за съответствие.

Няма продукт, който да действа безотказно. И това, е ясно на всеки.

Но ние се стремим да сведем тези случаи до минимум. За това всеки продукт с марката Елеком, е с осигурен гаранционен и извънгаранционен сервиз.

Разполагаме със собствена сервизна база, което е гаранция за качеството на ремонта и за използването на оригинални резервни части.

От друга страна, за по- голямо удобство на потребителя, имаме договорни отношения с други сервизи - оторизирани сервизи, в много градове от страната.

По този начин, покриваме цялата територия на страната и осигуряваме бързо и качествено обслужване.

Продуктите с марка Елеком са с осигурен гаранционен и извънгаранционен сервиз.

 

Елеком е с регистрирана търговска марка за България с № 48734/2004 на Българско патентно ведомство.

Елеком е с регистрирана търговска марка за Европа с № 948329/2007 – Женева на Световната организация за интелектуална собственост.

Предлаганите от нас продукти са с много добро съотношение качество-цена, което ги прави предпочитани.

И не на последно място, ние винаги сми отворени за нови предложения от страна на потребителите.

Покажи повече информация...

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах