Elekom брошури и промоции

Виж офертите и спести с Elekom

Общ Рейтинг: 3.6 / от 5 гласа
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

Подобни брошури

Бяла и черна техника

Модерният дом, предпочита Елеком! 

Вече можем да го твърдим със сигурност защото, създадена специално за българският пазар, днес – петнайсет години по- късно уреди с марка Елеком, вече са утвърден артикул и в други страни.

Години наред, ние от Елеком проследявахме и се развивахме според стандартите и нормите на времето, за да можем да ви предложим функционални уреди, отговарящи на Вашето търсене като дизайн, цветова гама, ергономичност и функционалност.

Продуктите с марка Елеком са с гаранция за качество, сертифицирани за съответствие и безопасност, произведени в едни от най-големите заводи по света.

Като ви благодарим за доверието, се надяваме и за в бъдеще да можем да ви предложим все така модерни и функционални решения за дома, защото знаем, че добрите уреди не просто трябва да работят добре – тяхната основна цел е да ви освободят време, за любимите хора и приятни занимания.

Първото нещо на което трябва да отговаря един продукт, освен нуждите на потребителя, това са стандартите. Те гарантират безопасност при работа и дълъг живот на продукта.

Продуктите с марка Елеком са с гарантирано качество, отговарят на всички задължителни стандарти, и притежават декларация за съответствие.

Няма продукт, който да действа безотказно. И това, е ясно на всеки.

Но ние се стремим да сведем тези случаи до минимум. За това всеки продукт с марката Елеком, е с осигурен гаранционен и извънгаранционен сервиз.

Разполагаме със собствена сервизна база, което е гаранция за качеството на ремонта и за използването на оригинални резервни части.

От друга страна, за по- голямо удобство на потребителя, имаме договорни отношения с други сервизи - оторизирани сервизи, в много градове от страната.

По този начин, покриваме цялата територия на страната и осигуряваме бързо и качествено обслужване.

Продуктите с марка Елеком са с осигурен гаранционен и извънгаранционен сервиз.

 

Елеком е с регистрирана търговска марка за България с № 48734/2004 на Българско патентно ведомство.

Елеком е с регистрирана търговска марка за Европа с № 948329/2007 – Женева на Световната организация за интелектуална собственост.

Предлаганите от нас продукти са с много добро съотношение качество-цена, което ги прави предпочитани.

И не на последно място, ние винаги сми отворени за нови предложения от страна на потребителите.

Покажи повече информация...
notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!