LR брошури и промоции

Виж офертите и спести с LR

Общ Рейтинг: 4.3 / от 41 гласа

Брошура LR до 31.05.2019

Валидност: от 01.05.2019 до 31.05.2019 Изтича след 6 дни Публикувана на: 02.05.2019

Разгледай 4 страници с оферти

Този каталог е валиден още 6 дни, в него намерихме промоции за следните продукти: Изкуствени мигли , Рол он , Спирала за мигли , Витамини , Дезодорант , Кафе , калъф , Спрей за коса , лосион , Фризби , алое и други.
Виж повечеСкрий
Разгледай брошурата

Подобни брошури

Козметика

LR промоции по продукт

Компанията LR е създадена през 1986 г. в гр. Ален, Германия. Първоначално LR стартира с няколко козметични продукти за тяло и парфюмни линии, като постепенно асортиментът от продукти се разраства.

Днес LR е една от компаниите с най-голям оборот в Европа, специализирана в директните продажби на козметични продукти. Разполага с филиали в близо 30 страни по целия свят и има над 300 хил. независими сътрудници.

LR се стреми да се превърне в лидер на световния пазар, в сферата на директните продажби. Всички продукти на компанията са с гарантирано качество, от естествени съставки и проверени материали.

LR подкрепя различни инициативи, които целят подпомагане на деца с ограничени възможности. Със създаването на LR Global Kids Fund, компанията подкрепя различни проекти и организации, които предлагат възможност за развитие и по-добро бъдеще на деца и млади хора.

Покажи повече информация...
notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!