С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах
Cashback promo

Oriflame брошури и промоции

Виж офертите и спести с Oriflame

Общ Рейтинг: 4.3 / от 111 гласа
Брошури

Брошура Oriflame до 30.11.2018

Валидност: от 01.11.2018 до 30.11.2018 Изтича след 14 дни Публикувана на: 05.11.2018

Разгледай 81 страници с оферти

Виж повечеСкрий
Разгледай брошурата
Сподели
Сподели

Oriflame е международна козметична компания, основана през 1967 г. в Швеция. Компанията е създадена от братята Йонас и техния приятел Робърт аф Йохник. Oriflame се основава на мрежовия маркетинг, като предлага възможност на всеки, който иска да печели сам парите си. Името на компанията означава „кралско знаме”, използвано през Средновековието от френски крале.

Днес компанията разполага с повече от 3 милиона консултанти и обхваща повече от 60 страни по света. Oriflame има 5 собствени фабрики, разположени в Швеция, Русия, Полша, Китай и Индия. От създаването си до момента, Oriflame се превръща в една от предпочитаните компании за продажба на козметика.

Козметичната компания се ангажира и с различни благотворителни инициативи, като е съосновател на Световната детска организация.

На българския пазар Oriflame развива дейността си от 1994 г.

Покажи повече информация...
notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!